Friday, July 18, 2008

ITCHY, ITCHY, ITCHY!!!!






OK...YA KNOW THE PICTURES IN MY LAST BLOG WHERE ANTHONY & BOBBY ARE IN THE TREES.



WE HAVE POISON IVY!!!!


IT'S ON OUR ARMS, LEGS, AND FACE. ALL OF HIS EXPOSED AREAS. :-(


AN 8 YEAR OLD W/POISION IVY IS NOT FUN. WE WENT TO THE DOCTOR TO GET SOME RELIEF AND HE GAVE US PREDNISOLONE (STEROID)TO MAKE IT GO AWAY! HE ALSO SUGGESTED BENADRYL FOR THE ITCH. THANK GOD FOR BENADRYL B/C IT WORKS GREAT. BOBBY IS GETTING IT EVERY 4 HOURS ON THE HOUR. I EVEN GAVE SOME TO ANTHONY LAST NIGHT-LOL



I'M HOPING THE MEDS WORK AND SUNDAY AT THE BEACH THE SUN DOESN'T HURT HIM TO MUCH. BUT I'M REALLY HOPING ANTHONY DOESN'T BUST OUT WITH THIS WHILE WE'RE AWAY. THE DOCTOR IS ON STAND BY TO CALL IN A PRESCRIPTION FOR ANTHONY IF THE NEED ARISES.






1 comment:

Christy said...

OH MY WORD! I didn't see it on Bobby tonight at the community event... unless I just didn't see him close up enough. Hope you guys enjoyed yourselves tonight... I wish I could've talked with you more and walked around with you... instead I had to do the registration booth... YEAH VOLUNTEERING! Maybe next community event I won't volunteer, and we can go together with the kids. Have fun at the beach... I hope to see you in church soon... when you get a free weekend. we'd love to have you come... Scott plays and I sing Aug. 2nd. We'd love to have you come that day... let us know.